Termeni si conditii

Magazinul Animalului Tau este denumirea comerciala a - SC HACHISAYO  S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Sector 6, Intr.Miorita, Nr.1A, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1362/2019, cod unic de inregistrare fiscala 40571839


Cumparator – poate fi orice persoana fizica  sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.


Vanzator  - societatea comerciala  SC HACHISAYO  S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Sector 6, Intr.Miorita, Nr.1A, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1362/2019, cod unic de inregistrare fiscala 40571839.

 

Utilizator – orice persoana fizica sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate. 

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.


Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

 

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

 

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

 
Document – prezentele Termene si Conditii.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre eMAG, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

 POLITICA DE VANZARE ONLINE


Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.


Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

DESPAGUBIRI

Prin utilizarea Site-ului Web, va dati acordul pentru despagubirea si eliberarea de raspundere a Companiei si a oricarei companii din grupul acesteia, a directorilor, functionarilor, angajatilor, afiliatilor, agentilor, furnizorilor si licentiatorilor sai, in privinta oricaror revendicari ce decurg din incalcarea de catre dvs. a acestor Termeni, din utilizarea Site-ului Web de catre dvs., din orice actiune demarata de Companie ca parte integranta a investig?rii unei presupuse incalcari a acestui acord sau ca urmare a descoperirii sau deciziei ca a avut loc o încalcare a prezentilor Termeni.


RETURNARE PRODUSE

 

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice. Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra.  

Puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:  

In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat; 

In cazul in care produsul este perisabil (e.g. hrana, vitamine, delicii) produsul va fi returnat doar daca ambalajul nu a fost deschis;


Pentru a returna produsele:

 Ne puteti anunta telefonic la 0738 934 386  sau prin email la info@magazinulanimaluluitau.ro, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

Va rugam sa ne completati urmataorele informatii

- Nume complet

- Adresa de email

- Numar de telefon:

- Numarul Facturii:

- Produse