Lapte praf pentru pisici Royal Canin, Babycat Milk, 300g

Lapte praf pentru pisici Royal Canin, Babycat Milk, 300g

Lapte praf pentru pisici Royal Canin, Babycat Milk, 300g

(0)

79.73 Lei

TVA Inclus (unde este aplicabil)

Pentru puii de pisică, de la fătare și până la înțărcare, ca supliment sau înlocuitor al laptelui matern -Înainte de pregătirea laptelui igienizați corect mâinile, iar apoi sterilizați ustensilele prin fierbere. -Încălziți cantitatea de apă ne...
Solicita oferta

Livrare si returnare

Produsele comandate se livreaza in toata tara.

Modalitate de plata

Ramburs (plata la curier, in momentul primirii coletului), Transfer Bancar sau Ordin de Plata (OP).

Descriere

 • Pentru puii de pisică, de la fătare și până la înțărcare, ca supliment sau înlocuitor al laptelui matern
  1. -Înainte de pregătirea laptelui igienizați corect mâinile, iar apoi sterilizați ustensilele prin fierbere. -Încălziți cantitatea de apă necesară până la 100°Cși așteptați coboarela 70 °C înainte de utilizare. Folosiți sticla din pachet pentru preparare și hrănire. Optați pentru apă îmbuteliată, cu un conținut redus în minerale. -Verificați cu atenție instrucțiunile de administrare din broșura prezentă în kitul de ustensile al produsului (cantitatea de lapte reconstituit/masă și numărul de mese/zi în funcție de vârsta și pisoilui) pentru a evita suprahrănirea sau înfometarea pisoiului. -Adăugați 1 măsură de lapte praf (utilizați lingura de dozaj din kitul de ustensile al produsului) la fiecare 20 ml de apă. -Acoperiți bine sticla și agitați-o. -Alegeți tetina potrivită vârsteisale, din cele 3 disponibile în kitul de ustensile. -Asigurați-vă că laptele a atins o temperatură potrivită pentru consum. Verificați temperatura pe partea interioară a încheieturii mâinii. -Când pisoiul are 5 săptămâni oferiți-i laptele pe o farfurie. -Laptele trebuie administrat în maxim 1 oră de la preparare. -Laptele praf poate fi utilizat timp de o 1 lună de la deschidere. Pentru mai multe informații consultați broșura din interiorul ambalajului sau cereți sfatul medicului veterinar.
 •  
DEZVOLTARE ARMONIOASĂ
 • Pentru o creștere constantă, armonioasă, rețeta produsului Babycat milk este cea mai apropiatăformulă de cea a laptelui matern.

DIGESTIE UȘOARĂ
 • Babycat milk conține proteine ultra-digestibile atentselecționate și are un nivel al lactozei foarte apropiat decel al laptelui matern. Este special adaptat pentru aparatuldigestiv al puiului de pisică, întrucât nu conţine amidon (în cazul puilor de pisică amilaza este insuficientă pentrudigestia amidonului). Flora intestinală a puiului de pisică sedezvoltă treptat de-a lungul a câteva săptămâni. Adaosul deFructo-Oligo-Zaharide (FOS) ajută la menţinerea unuiechilibru sănătos al florei intestinale și la o digestie ușoară.

LAPTE INSTANT
 • Datorită formulei speciale, Babycat Milk se dizolvă instantaneu şi complet, fără sedimente, rezultând osoluţie omogenă (vezi ghidul de utilizare).

ÎMBOGĂȚIT CU DHA
 • De la naștere și pe parcursul perioadei de creștere, sistemul nervos al puiului de pisică continuă să se dezvolte. Babycat milkeste îmbogățit cu DHA* deoarece joacă un rol major în dezvoltarea cerebrală și este în mod natural prezent în laptele matern.*DHA - Acid Docosahexaenoic - acid gras esențial din grupul Omega 3

 • COMPOZIŢIE
  Concentrat de lapte, grăsimi din lapte, ulei de palmier rafinat (din surse sustenabile), proteine din zer, ulei rafinat de soia, ulei rafinat de copra, săruri minerale, fructo-oligo-zaharide (0,5%), ulei de peşte (sursă de DHA), ulei fungic (sursă de acid arahidonic). ADITIVI (la kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 25000 UI, Vitamina D3: 1500 UI, 3b103 (Fier): 100 mg, 3b201 (Iod): 4 mg, 3b405 (Cupru): 15 mg, 3b503 (Mangan): 80 mg, 3b605 (Zinc): 190 mg, 3b810 (Seleniu): 0,43 mg, Taurină: 2,2 g - Antioxidanţi. CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteină: 33% - Conţinut de grăsimi: 39% - Cenuşă brută: 6% - DHA: 1,0 g/kg. MOD DE ÎNTREBUINŢARE: Amestecaţi 10 ml de lapte praf cu 20 ml de apă îmbuteliată ce are conţinut scăzut de minerale, la cca 70 °C şi serviţi călduţ conform instrucţiunilor din fişa anexată produsului. Număr de lot / Număr de identificare fabricant / Data de expirare: a se vedea informaţiile înscrise pe ambalaj. A se păstra într-un loc uscat şi rece. Pliculeţele nu se vând separat.

Scrie un review