Jucarie Pisici MIAU MIAU Soricel Teleghidat 12x6x5cm

Jucarie Pisici MIAU MIAU Soricel Teleghidat 12x6x5cm

Jucarie Pisici MIAU MIAU Soricel Teleghidat 12x6x5cm

(0)

119.00 Lei

TVA Inclus (unde este aplicabil)

Culoare

Cantitate

-
+

Livrare si returnare

Produsele comandate se livreaza in toata tara.

Modalitate de plata

Ramburs (plata la curier, in momentul primirii coletului), Transfer Bancar sau Ordin de Plata (OP).

Descriere

Jucarie Pisici MIAU MIAU Soricel Teleghidat 12x6x5cm este o jucarie electronica pentru pisici, care poate fi controlata prin Bluetooth cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete.

Simpaticul soricel este acoperit cu un material pufos, care il face sa para real. Pisica va gasi in el jucaria preferata, de care nu se va dezlipi cat timp aceasta se va afla in miscare. Pentru a-l controla usor si pentru a-l pune pe fuga, foloseste-ti telefonul mobil sau tableta. Pentru pisici care nu stiu ce inseamna plictiseala!

CARACTERISTICI:

  • nu functioneaza cu baterii, avand acumulator incorporat.
  • acumulatorul soricelului se incarca prin USB: 90 minute de incarcare, pentru 60 minute de joaca.
  • soricelul are un rezervor in care puteti adauga iarba pisicii, pentru a spori atractia acesteia fata de jucarie.


INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Aceasta poate fi descarcata foarte simplu scanand de pe ambalaj codul QR corespunzator sistemului de operare folosit, sau cautand aplicatia in APP Store sau Google Play dupa denumirea "Pets Hunting". Dupa instalare, activati Bluetooth-ul si intrati in aplicatie. Soricelul trebuie pornit de la butonul "on/off". Dupa aceea, telefonul trebuie conectat cu soricelul, apasand butonul "match".

COMENZI: Directia soricelului poate fi schimbata cu ajutorul celor 4 sageti de pe display. Totodata, puteti mari viteza acestuia de la 40% la 100% folosind cursorul din stanga ecranului. Incarcarea bateriei este semnalizata de iconita verde pe pe ecran.

Pentru incarcare, conectati soricelul la PC cu ajutorul cablului USB inclus. Ledul de culoare albastra arata ca soricelul se incarca. Culoarea rosie a ledului arata ca soricelul este pe deplin incarcat.

Pachetul contine: soricelul, un flacon de iarba pisicii si un cablu USB. Produsul contine piese micute care pot fi inghitite din greseala. Nu este recomandat pentru copiii cu varsta mai mica de 3 ani. 

Scrie un review