Dogit adapatoare fantana fresh&clear 6

Dogit adapatoare fantana fresh&clear 6

Dogit adapatoare fantana fresh&clear 6

(0)

195.00 Lei

TVA Inclus (unde este aplicabil)

Adapatorile tip fantana cu filtru integrat din gama DogIt Design ofera cainelui tau o sursa de apa proaspata, rece, chiar in interiorul casei. Apa este filtrata si oxigenata permanent, are un gust placut si incurajeaza cainele sa bea mai multa apa. Acest lucru are un efect benefic asupra sanatatii ...

Cantitate

-
+

Livrare si returnare

Produsele comandate se livreaza in toata tara.

Modalitate de plata

Ramburs (plata la curier, in momentul primirii coletului), Transfer Bancar sau Ordin de Plata (OP).

Descriere

Adapatorile tip fantana cu filtru integrat din gama DogIt Design ofera cainelui tau o sursa de apa proaspata, rece, chiar in interiorul casei. Apa este filtrata si oxigenata permanent, are un gust placut si incurajeaza cainele sa bea mai multa apa.
Acest lucru are un efect benefic asupra sanatatii sistemului urinar, prevenind formarea calculilor care pot duce la afectiuni urinare grave.
Fantana include un filtru cu carbon activ de dedurizare a apei, care elimina excesul de calciu si magneziu, care se gasesc de obicei in apa de la robinet, pentru a ajuta la mentinerea unui tract urinar sanatos.
Filtrarea avansata purifica apa, eliminand impuritatile,cum ar fi resturile de alimente, par si sedimente, astfel cainele nu va mai refuza sa bea apa, asa cum se intampla adeseori in cazul adapatorilor traditionale atunci cand apa se murdareste si nu poate fi schimbata des.
Include o pompa cu consum redus de energie si filtre care vor asigura circularea, filtrarea si oxigenarea permanenta a apei.
Capacitatea mare a rezervorului de apa asigura apa proaspata mai mult timp, nu mai este necesar sa umpli zilnic rezervorul cu apa.
Forma este special proiectata pentru a retine apa in interiorul adapatorului in timp ce cainele bea apa, pentru a preveni umezirea podelei.Usor de curatat, de intretinut si poate fi plasata in orice spatiu din casa.
Recomandata pentru caini, dar si pentru pisici adulte.
Capacitate: 6 l.
Filtre rezerva sunt disponibile si separat (Art. # 91401)

Scrie un review