CATIT ADAPATOARE FANTANA

CATIT ADAPATOARE FANTANA

CATIT ADAPATOARE FANTANA

(0)

225.00 Lei

TVA Inclus (unde este aplicabil)

Ca si oamenii, cainii si pisicile au nevoie de apa pentru a supravietui. Aceasta fantana le asigura in mod permanent apa proaspata si curata si, in plus, este dotata cu un recipient in care sa le puteti oferi hrana preferata de animaluatele dumneavoastra. – Buna functionare a rinichilor este ...
Solicita oferta

Livrare si returnare

Produsele comandate se livreaza in toata tara.

Modalitate de plata

Ramburs (plata la curier, in momentul primirii coletului), Transfer Bancar sau Ordin de Plata (OP).

Descriere

Ca si oamenii, cainii si pisicile au nevoie de apa pentru a supravietui. Aceasta fantana le asigura in mod permanent apa proaspata si curata si, in plus, este dotata cu un recipient in care sa le puteti oferi hrana preferata de animaluatele dumneavoastra.
– Buna functionare a rinichilor este asigurata – circulatia si filtrarea continua a apei stimuleaza animalutele sa bea o cantitate mai mare de apa.
– Este usor de curatat si de intretinut.
– Apa curata in permanenta – filtrul absoarbe depunerile, resturile de mancare, par sau sedimente.
Acest lucru are un efect benefic asupra sanatatii sistemului urinar, prevenind formarea calculilor care pot duce la afectiuni urinare grave.
Fantana include un filtru cu carbon activ de dedurizare a apei, care elimina excesul de calciu si magneziu, care se gasesc de obicei in apa de la robinet, pentru a ajuta la mentinerea unui tract urinar sanatos.
Filtrarea avansata purifica apa, eliminand impuritatile,cum ar fi resturile de alimente, par si sedimente, astfel pisica nu va mai refuza sa bea apa, asa cum se intampla adeseori in cazul adapatorilor traditionale atunci cand apa se murdareste si nu poate fi schimbata des.
Include o pompa cu consum redus de energie si filtre care vor asigura circularea, filtrarea si oxigenarea permanenta a apei.
Capacitatea mare a rezervorului de apa asigura apa proaspata mai mult timp, nu mai este necesar sa umpli zilnic rezervorul cu apa.
Forma speciala a fantanii ii ofera pisicii un spatiu mai mare de adapare, ea poate bea apa direct de pe sfera adapatorului.
Usor de curatat, de intretinut si poate fi plasata in orice spatiu din casa.
Recomandata pentru pisici, pui de catel sau caini adulti de talie mica.
Capacitate: 3 l.
Include si un bol pentru hrana.
Filtre rezerva sunt disponibile si separat (Art. # 50056)

Scrie un review